Re: Rozvázání pr.poměru ze strany zaměst
Zase paskvil!! Tak je dohoda nebo výpověď?!?!
Zřejmě máte na mysli ukončení PP dohodou. Pokud ano a vy jste na dohodu přistoupili, pak 20.9. PP končí a vy již nebudete platit náhradu za nemoc, pokud bude nemoc delší než 21 dní, pak bude nemocenskou proplácet OSSZ, vy budete pouze prostředník.
Ovšem zástupce zaměstnavatele (zřejmě mzdová) která napíše takový dotaz je zadarmo drahá.
Naprostý souhlas s leňou, stačí používat mozek a spojení výpověď dohodou nechat pouze pro televizní seriály. V zaměstnání to nemá co dělat, jen to ukazuje na inteligenci tazatele. Ale já jsem svým postojem známá, těší mě, že ho sdílí i někdo jiný.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
18. 9. 2012 7:19
Pokud zaměstnananec podal rozvázání pracovního poměru např. k 20.9.2012 a 18.9.2012 donesl neschopenku, týká se nás jako zaměstnavatele placení této nemocenské? Pracovní poměr ukončuje zaměstnanec. Je to tak, že 3 dny má zadarmo a dále se nás to netýká, předáváme soc. zabezpečení? Děkuji za radu.