Re: nedostal zápočtový list
>Syn byl k 31.8.2012 propuštěn z HPP. Dnes si byl pro
>výplatu a odstupné. Mám dvě otázky:
>1)Zatím nedostal zápočtový list-podle mě ho měl dostat
>automaticky
to měl, ať ho tvrdě požaduje a vyhrožuje stížností na OIP
>2)Vedoucí si asi po měsíci vzpoměl,že se ztratilo
>kango v hodnotě asi 40000,-Kč a chce po něm a po jeho
>bývalém spolupracovníkovi náhradu od každého 6000,-Kč-syn
>tvrdí,že nic nevzal a neztratil.Podle mě je to
>podezřelé už kvůli tomu,že se to mělo řešit hned po ztrátě a
>hlásit na policii.
to si může za chvíli vzpomenout, že se jim ztratil metrák zlata, ať si to kango najde,syna se to netýká, pokud ho nepřevzal a neodpovídal za jeho ztrátu
>Co vy na to?
Re: nedostal zápočtový list
pokud skončil PP 31.8. a nedostal potvrz. o zaměstnání, tak to má jistě problém v novém zaměstnání, protože po něm budou potvrz. vyžadovat
nebo zam-tele nemá a dělá co? Pokud by se chtěl jít zaregistrovat na ÚP, tak tam musí mj. předložit potvrz. o zaměstnání. Ptám se proto, že pokud nikde nepracuje, nepodniká, nezaregistruje se na ÚP, tak bude muset platit ZP.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
18. 9. 2012 15:39
Syn byl k 31.8.2012 propuštěn z HPP. Dnes si byl pro výplatu a odstupné. Mám dvě otázky:
1)Zatím nedostal zápočtový list-podle mě ho měl dostat automaticky
2)Vedoucí si asi po měsíci vzpoměl,že se ztratilo kango v hodnotě asi 40000,-Kč a chce po něm a po jeho bývalém spolupracovníkovi náhradu od každého 6000,-Kč-syn tvrdí,že nic nevzal a neztratil.Podle mě je to podezřelé už kvůli tomu,že se to mělo řešit hned po ztrátě a hlásit na policii.
Co vy na to?