Re: mzdy nezisková organizace
Moc děkuji, dělám mzdy v ziskové organizaci a zvažuji téma bakalářské práce mzdy v neziskové organizaci, tak se malinko bojím, abych si nenaběhla, protože nemám osobní zkušenost s neziskovkou. Pokud je to stejné, tak by to snad problém být neměl. Otázka je zda v nezisksovkách řeší mzdová účetní stejné věci jako já např. exekuce, hromadu nemocí, pracovní úrazy a podobně, abych pak nebyla uplně mimo.
Co myslíte, jsou zaměstnanci neziskovek stejní jako v ziskovkách?
Já pracuji v NO ,předtím s.r.o.,mzdy jsou naprosto shodné včetně úrazů,nemocí,exekuci tu zatím nemám,pokud by přišla,je to naprosto shodné s podnikat.subjektem
Moc děkuji, udělala jste mi radost. Smím se zeptat z vašeho pohledu, kde je v NO největší problém ve mzdách?
U a.s. a s.r.o. ho vidím v nemocech, kdy pracovníci často marodí, vše se snaží uhrát na pracovní úraz, nechodí do práce. Je to u NO stejné?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
18. 9. 2012 21:35
Dobrý den, prosím o radu, je u neziskové organizace nějaká specialita kolem mezd? je tam odlišnost od "normálních" mezd např v nemocích a pod?
Děkuji za radu.