Re: číslování faktur
Ono se řekne pohlídat, ale taky jsme stav. firma a než mi příjde odsouhlasený předávací protokol je už skoro 25. a datum zdan. plnění je 20.7., takže co s tím, v podstatě vše antidatujeme. Dělám to tak , že se zeptám, jaká bude fakturace, vynechám čísla. Ale vždycky to nevýjde, takže taky menší chaos. Hlavně, že je daň odvedena v měsíci, kam patří.
taky máme stav. firmu - takže vynechám pár čísel a nebo
2012/11A
byla jsem na kontrole na FU, tak jsem jim řekla, že při fakturování
jsem omylem vystavila 3 faktury na stejné číslo... musíte si to umět obhájit, protože i na FU všechno neví a nerozumí spoustě věcí....
důležité je odvést DPH
Děkuji za rady,je to přesně stejná situace,jsme stavební firma,ke konci měsíce rozešlu podklady k předání prací,vynechám si místo na fakturaci a jak píše p. Alča - někdy to nevyjde - buď nám něco není potvrzeno nebo chtějí jednu akci rozdělit na dvě faktury a opravdu není vyjímkou,že do 24. urguji podklady k fakturaci.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
19. 9. 2012 14:22
Je možné vystavit fakturu s datem vystavení 31.8. ,když máme za září fakturováno již několik faktur, poslední k 17.9.Pokud dodržím číselnou řadu,nebudou faktury sedět datumově.Řešíme vždy konec měsíce,kdy fakturujeme velké zakázky, provedené práce za uplynulý měsíc, ale potvrzení prací od investora většinou dojde se zpožděním.