Re: porušení nemocenské
paní J.B. také bych vám doporučila, aby jste si zavolala přímo tam a to bych nemyslela nic vezlém, ale hlavně, že vám to pomohlo.
Re: porušení nemocenské
no, nevíme, to vědí tam, na OSSZ, takže všichni bychom vám doporučili zeptat se přímo tam. Jakpak bychom to my tady taky mohli vědět, proč zrovna vám neposlali nemocenskou. Osobně si myslím, že nemocenskou vám neseberou celou, pokud jsem se setkala, tak pokrátili 3 dny. Ale jak už vám poradili, po telefonu se dovíte, co a jak.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
20. 9. 2012 20:32
Dobrý večer! Chtěla jsem se zeptat: měla jsem kontrolu a byla doma,ale máme dva zvonky,jeden u vrátek (nezvoní) a druhý u vchodových dveří ten ano. Omluvu a vysvětlení jsem donesla na sociálku a přišel mi dopis od pana kontrolora normální poštou,že jsem porušila nemocenskou. To se stalo dne 28.8. 2012 v těchto dnech jsem měla dostat peníze,ale nic ani žádné usnesení nebo závěr jsem nedostala. Nevíte co bude následovat a jestli mam pozastavenou nemocenskou? Děkuji J.B.