Re: Inspektorát práce a lhůty
Zrovna nedávno se jeden zaměstnanec z IP dost rozčiloval, když jsme chtěli vidět protokol o zahájení kontroly, průkaz nám nestačil. Bohužel, každá kontrola postupuje úplně jinak.
A co zákon č. 174/1968 v poslední novele z roku 2011? Já se do toho chci taky podívat.
U nás je to na popud bývalé zaměstnankyně, které uplynula doba určitá a my jí dál neprodloužili smlouvu. Tak se rozhodla, že nám zatopí. No a už tu mám 3.kontrolu během půl roku. Přesto tu práci mám pořád tak ráda.. :)
Re: Inspektorát práce a lhůty
Tak se (asi), pokud jde o lhůty, řídí zák. 500/2004
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
21. 9. 2012 10:06
Nevíte někdo, jaké lhůty má inspektorát práce k vydání správního řízení, jak jsem se dočetla jinde. Provedli jsme odvolání proti protokolu o provedené kontrole. Jsou to již 3 měsíce a z inspektorátu nemáme žádnou odpověď.
A jenom tak mimo dotaz. Neptal jste se někdo úředníků z inspektorátu práce, zda oni mají při sobě kopii pracovní smlouvy? Docela by mě to zajímalo.Děkuji za případné reakce.