Re: Prosím poraďte spůjčkou nebo hypoték
Víte, jak vypadá nemovitost za 300 tis. Kč ?
Potřebuje další investici, aby se v ní vůbec nechalo bydlet.
Banka Vám půjčí na 70 - 80% hodnoty nemovitosti, kde vezmete zbytek ?
Spočítejte si svoje životní náklady a uvažte, jak velké splátky jste vůbec schopna splácet.
Běžte do první banky, na kterou narazíte. Tam Vám to rychle spočítají.
Podle mého názoru pořízení nemovitosti je poměrně spolehlivá cesta k budoucímu osobnímu bankrotu. Bohužel.
Jedinou možností je asi nalézt movitějšího přítele.
Zkuste se podívat na tuhle stránku dolů - financujeme bydlení. Máte tam 8 nejznámějších bank a možnosti financování i s možností volání na bezplatné linky, takže to nemusíte všechno oběhávat. Splátky jsou v rozmezí 1 100 - 1 300, takže by to nemuselo být tak nereálné.
http://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/cetechovice-cetechovice-/2705765212
>Jsem rozvedená a chtěla bych se odstěhovat z bytu a
>koupit si nemovitost za 300 000.Nemám nic našetřeno.Plat
>tak 12 000 Kč.Ručit můžu koupenou nemovitostí.Existuje
>banka , která mi půjčí?Nebo nějaká hypotéka,Nevyznám
>se v tom.Nebo nemám s takovým nízkým příjmem šanci.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
24. 9. 2012 21:44
Jsem rozvedená a chtěla bych se odstěhovat z bytu a koupit si nemovitost za 300 000.Nemám nic našetřeno.Plat tak 12 000 Kč.Ručit můžu koupenou nemovitostí.Existuje banka , která mi půjčí?Nebo nějaká hypotéka,Nevyznám se v tom.Nebo nemám s takovým nízkým příjmem šanci.