Re: sklad POHODA-vedlejší náklady
Materiál nebo zboží naskladňujete v příjemkách(přes povek sklady, příjemky, nová příjemka)
Tím vytvoříte příjemku, kterou si pak přenesete do faktury.
Přenos - jste v té dané faktuře, dáte povel záznam, přenos, příjemky - zde najdete tu co jste vytvořila, klik, vlevo nahoře přenést doklad.
A příjemka se vám přenese do faktury. Tím máte zboží na skladě a vytvořenou i příjemku.
vedlejší náklady - doprava. Najede si na tu příjemku, které se to týká, a doplníte povelem vedlejší náklady dopravu.
Pokud si nejste moc jistá doporučuji zavolat si na zákaznickou linku POHODY - poradí Vám. Mám to ověřené.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
OSVČ v časové pasti: Některé musí podat přehled už do 8. dubna
ČSSZ upozorňuje: Navazující zaměstnání se nově hlásí jinak
Senioři řidiči a povinné lékařské prohlídky: Nová pravidla neplatí vždy
Říkali jim hadráři a věštili krach. Dnes patří k lídrům trhu s bytovým textilem
25. 9. 2012 9:37
Moc prosím o radu. Začínám se skladem a asi dělám něco špatně, ikdyž se řídím příručkou.Materiál jsem naskladnila přes položky u přijaté faktury. Zásoba se zvýšila-ale nikde nevidím příjemku. O týden později mi přišla faktura za dopravu a já nevím, jak ji dostat do ceny pořízení u skladové položky. Příručka radí u "příjemky" povelem záznam, vedlejší náklady..... ale u došlé faktury za materiál se mi příjemka nevytvořila... jen narostla zásoba.... Co prosím dělám špatně ??