Re: sklad POHODA-vedlejší náklady
Materiál nebo zboží naskladňujete v příjemkách(přes povek sklady, příjemky, nová příjemka)
Tím vytvoříte příjemku, kterou si pak přenesete do faktury.
Přenos - jste v té dané faktuře, dáte povel záznam, přenos, příjemky - zde najdete tu co jste vytvořila, klik, vlevo nahoře přenést doklad.
A příjemka se vám přenese do faktury. Tím máte zboží na skladě a vytvořenou i příjemku.
vedlejší náklady - doprava. Najede si na tu příjemku, které se to týká, a doplníte povelem vedlejší náklady dopravu.
Pokud si nejste moc jistá doporučuji zavolat si na zákaznickou linku POHODY - poradí Vám. Mám to ověřené.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
25. 9. 2012 9:37
Moc prosím o radu. Začínám se skladem a asi dělám něco špatně, ikdyž se řídím příručkou.Materiál jsem naskladnila přes položky u přijaté faktury. Zásoba se zvýšila-ale nikde nevidím příjemku. O týden později mi přišla faktura za dopravu a já nevím, jak ji dostat do ceny pořízení u skladové položky. Příručka radí u "příjemky" povelem záznam, vedlejší náklady..... ale u došlé faktury za materiál se mi příjemka nevytvořila... jen narostla zásoba.... Co prosím dělám špatně ??