Re: Starobní důchodce
jen si to tak nemalujte, píšete, že jste star. důchodce, pokud budete marodit, tak zam-tel Vás pošle ke svému záv. lékaři a bude chtět zprávu, zda jste schopen vykonávat dosavadní práci
a protože už nejste nejmladší (nenalhávejte si, že jste čilý a zručný jako někdo, kdo je mnohem mladší), tak napíše, že práci nemůžete vykonávat
pak práci ukončíte, ale bez odstupného
Re: Starobní důchodce
já jsem myslela, že na nemocenskou se chodí když jsem nemocný a určí to lékař, Vy už dopředu si sám stanovíte, že půjdete na neschopenku stále žijeme v tomto státě v tom, že lékař napíše neschopenku každému
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
26. 9. 2012 9:03
Dobrý den, jsem starobní důchodce a jsem zaměstnán u jedné firmy. Firma mě chce z důvodu snižování stavu propustit. Nabídli mi dohodu o ukončení pracovního poměru. Tím bych se ale připravil o odstupné, že? Nebude pro mě lepší jít teď na nemocenskou? O tu nemoc bych si pracovní poměr ve firmě prodloužil a nakonec bych dostal i to odstupné. A jak dlouho bych mohl marodit, kdybych byl stále zaměstnaný? Děkuji Vám za odpovědi, v tomto se totiž vůbec nevyznám, tak nevím, co by pro mě bylo nejlepší. Děkuji