Re: podnikani bez zapsani oboru v ŽL
Podívejte se na info Vašeho živnostenského úřadu, jistě tam najdete nějaké formuláře pro ohlášení živnosti právnické osoby.
Re: podnikani bez zapsani oboru v ŽL
dnes už to funguje tak, že zajdete na kterýkoliv ŽÚ, a pokud jste statut. orgán, doložíte svou totožnost a ohlásíte novou živnost nebo obor volné živnosti, oni to přímo do PC zapíší a za několik dnů Vám vystaví nový Výpis ze ŽR. Když budete mlčet o tom, co bylo, tak se po tom asi nikdo pídit nebude. Jestliže by šlo o živnost, kde je nutno mít odp.zástupce a Vy jste nesplňoval odbornou způsobilost, musel byste mít další osobu a její prohlášení.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
26. 9. 2012 14:48
Dobrý den,ted sem zjistil,ze jsem tri roky podnikal aniz bych mel v zivnostaku zapsane opravneni na tu cinnost,kterou sem provadel.Nevite prosim nekdo jaka pokuta mi hrozi,kdyby na to nekdo prisel?A kdo na to muze prijit a naparit mi pokutu?A kolik let na me muze prijit takovato kontrola?Co vse mam vyplnit,abych si razegistroval tu svou cinnost,kterou jiz tri roky provadim?Nemate nekdo nejake formulare?Jsem PO (s.r.o.).Moc dekuji za vstricnost.