Re: RD a potvrzení pro ÚP_prosím
>Dobrý den, prosím o radu. zaměstnankyně skončila PP k
>30.9.2012. RD čerpaná do 31.10.2011 nebude uvedena na
>Potvrzení pro úřad práce. Tutíž potvrdím jen dobu
>důchodového pojištění od 1.11.2011 do 30.9.2012.??? Budou
>se jí ale počítat roky, aby dostala podporu v
>nezaměstnanosti. Omlouvám se trochu se mi to motá. děkuji
>předem za radu.
Re: RD a potvrzení pro ÚP
Proč by doba rodičovské dovolené neměla být na potvrzení pro ÚP ? Pakliže byla zaměstnaná v pracovním poměru, který byl důchodově pojištěn, dle mého názoru zohledníte celou dobu zaměstnání. Vylučovala by se například dohoda o provedení práce, která nezaložila účast na důchodovém pojištění. Vyčkejte na jiný názor.
Re: RD a potvrzení pro ÚP _prosím 2
Já myslela, že jí potvrdím zaměstnání trvalo od do, ale potom je tam ještě a bylo dobou důchodového pojištění - patří tam i RD??? nebo jen pracovní poměr
moc děkuji za dovysvěletní
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Firmy narážejí v novém hlášení: Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
OSVČ v časové pasti: Některé musí podat přehled už do 8. dubna
1. 10. 2012 8:58
Dobrý den, prosím o radu. zaměstnankyně skončila PP k 30.9.2012. RD čerpaná do 31.10.2011 nebude uvedena na Potvrzení pro úřad práce. Tutíž potvrdím jen dobu důchodového pojištění od 1.11.2011 do 30.9.2012.??? Budou se jí ale počítat roky, aby dostala podporu v nezaměstnanosti. Omlouvám se trochu se mi to motá. děkuji předem za radu.