Re: RD a potvrzení pro ÚP_prosím
>Dobrý den, prosím o radu. zaměstnankyně skončila PP k
>30.9.2012. RD čerpaná do 31.10.2011 nebude uvedena na
>Potvrzení pro úřad práce. Tutíž potvrdím jen dobu
>důchodového pojištění od 1.11.2011 do 30.9.2012.??? Budou
>se jí ale počítat roky, aby dostala podporu v
>nezaměstnanosti. Omlouvám se trochu se mi to motá. děkuji
>předem za radu.
Re: RD a potvrzení pro ÚP
Proč by doba rodičovské dovolené neměla být na potvrzení pro ÚP ? Pakliže byla zaměstnaná v pracovním poměru, který byl důchodově pojištěn, dle mého názoru zohledníte celou dobu zaměstnání. Vylučovala by se například dohoda o provedení práce, která nezaložila účast na důchodovém pojištění. Vyčkejte na jiný názor.
Re: RD a potvrzení pro ÚP _prosím 2
Já myslela, že jí potvrdím zaměstnání trvalo od do, ale potom je tam ještě a bylo dobou důchodového pojištění - patří tam i RD??? nebo jen pracovní poměr
moc děkuji za dovysvěletní
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
1. 10. 2012 8:58
Dobrý den, prosím o radu. zaměstnankyně skončila PP k 30.9.2012. RD čerpaná do 31.10.2011 nebude uvedena na Potvrzení pro úřad práce. Tutíž potvrdím jen dobu důchodového pojištění od 1.11.2011 do 30.9.2012.??? Budou se jí ale počítat roky, aby dostala podporu v nezaměstnanosti. Omlouvám se trochu se mi to motá. děkuji předem za radu.