Re: Potrvzení pro úřad práce -prosím spě
Rozhodně bych počítala z pravděpodobného. Ve 2.Q neodpracoval 21 dnů, tak pravděpodobný. V publikaci o průměrném výdělku je sice uvedeno, že lze použít i poslední průměr, který byl před dlouhodobou nepřítomností pokud je vypovídající, ale vzhledem k tomu, že by to bylo vyšší, tak bych se držela zákona a dala pravděpodobný.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Firmy narážejí v novém hlášení: Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
OSVČ v časové pasti: Některé musí podat přehled už do 8. dubna
1. 10. 2012 14:39
Dobrý den!
Nevím si rady, jaky mám dát poslední zjištěný průměrný pro náhrady pro ÚP, když zaměstnanec :
na 2Q/2011 měl průměr pro náhrady 114,93(skutečně vypočtený)
V tomto 2Q/2011 byl ale celou dobu nemocný a nic neodpracoval a v čevrenci 2011 mu končil pracovní poměr (doba určitá).
V tomto měsíci jsem mu musela proplatit dovolenou a průměr pro náhrady jsem spočítala z pravděpodobného výdělku 103,41.
Pro úřad práce tedy mám dát 114,93 nebo 103,41 ?
Moc děkuji za odpovědi. Martina