Re: Sestava PC a Home office
jé to člověka pobaví - tak já má právě opačnou zkušenost. Také odepisuji 24měsíců.Mě daňař upozornil, že bez "programu" by PC nefungoval, tudíž do jeho vstupní ceny musí vstoupit i programové vybavení. U již zařazených PC to nechal, nezkreslovalo to vůbec nic, ale příště si mám dát pozor. Co člověk to názor...
Re: Sestava PC a Home office
OEM verze bude fungovat jenom v pořízeném compu a v žádném jiném .... ani kdyby se paní auditorka pos.... postavila na hlavu.
Vy, paní Vendy, na rozdíl od paní auditorky přemýšlíte.
A že přemýšlíte správně, v tom mi zajisté dají za pravdu uživatelé tohoto fóra, kterým jste už mnohokrát dobře poradila.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
3. 10. 2012 18:09
Daňový poradce mi napadl stanovení ceny pořízení sestavy PC. Koupili jsme celý počítač včetně příslušenství a s home office za asi 18 tis. Kč. Máme stanoveno, že drobný majetekk odepisujeme 24 měsíců. Mám office v ceně 4,5 tis. vyjmout z ceny pořízení a zařadit je samostatně jako drobný nehmotný majetek, odepisovaný také 24 měsíců. Přijde mi to jako buzerace:-)) Díky za názory.