Re: Účet 311
Tak si v deníku zadejte tento účet, stranu D a částku, kterou hledáte a uvidíte. Buď se objeví a můžete pátrat dál, kde se stala chyba, nebo je tvořena více částkami. V tom případě bych zjistila, od kterého měsíce se mi tato částka začala objevovat a začala kontrolovat položku po položce na straně D. Nejspíš půjde jen o chybné zaúčtování (můžete se třeba přehmátnout s účtem 331, apod.). Nezbývá nic jiného než si zahrát na detektiva :-)
Re: Účet 311
To mi hlava nebere, proč se to objevilo v poč. stavu tohoto účtu. V ÚD vůbec taková částka není. Více analytik nemám. Ani platba promlčené pohledávky to není. Zítra budu pokračovat v hledání. Bude to nějaký překlep i v datu, protože mi to hodilo do poč. stavu. Děkuji za nakopnutí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
4. 10. 2012 13:37
Když vyjedu účet 311, tak na straně D mám nějakých 1 769 kč. Nevím, co to může být? V ÚD mám cca počáteční stav 57 tis., to je na str. MD, to je správné. Ale proč mi v poč. stavech na str. D vyskakuje tato částka? Děkuji za rady