Re: potvrzení o zdan.příjmech-sráž.daň
Moc děkuji za radu paní Jasná. V daňové oblasti nejsem až tak zběhlá ale 100% vím jak se chová srážková a zál.daň. když ovšem na vás uhodí zam.že jeho daňařka říká to nebo ono tak jsem samozdřejmě zaváhala. Jen doufám, že mě nebude bombardovat, když mu ten příjem nepotvrdím, no uvidíme. Každopádně moc děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
8. 10. 2012 6:52
Dobrý den prosím o radu. Náš bývalý zaměstnanec byl zaměstnán na dohodu o provedení práce bez podepsaného daň.prohlášení (podepsané jinde). Chce po mě vystavit potvrzení o zdanitelných příjmech, což by bylo v pořádku, ovšem ve zdaňovacích měsících u kterých u nás pracoval tj. 1-6/2012 měl příjem, který se danil zálohovou daní pouze v měs.1-5 ten poslední měl příjem jen 4480,-. A on mi tvrdí že jeho známá, která mu dělá daně říká že musím do toho potvrzení uvést i ten poslední měsíc, tudíž příjem i sraženou (sráž.)daň, že on si podává daňové přiznání a těch příjmů na různé dohody má více a všechny si zahrnuje do daň přiznání. Podle mě nemá pravdu a srážková daň je konečná, která se už nikde nepřiznává. nechce to pochopit neustále tvrdí, že jeho daňařka říká, že to tam klidně můžu uvést. Prosím o radu, lze toto potvrzení vydat? je nějaká daň.klička, která mi uniká nevím si rady. Moc děkuji za pomoc.