Re: Mzdové účetní prosím pomoc?
Tak to je dobrý, měla jsem totiž pocit, že mi někdo i říkal, že snad, aby se nemuseli vypisovat cesťáky, tak že má být pracoviště uvedeno jako město a né konkrétně adresa organizace. A teď když jsem četala v časopise, že cesťák nemusí psát ten, kdo má pracoviště třeba celý okres, tak mě to zmátlo. Tak děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
8. 10. 2012 7:25
Dobrý den, prosím Vás, chtěla jsem se zeptat, když u nás v organizaci jezdí služebně např. technický pracovník do města na různé nákupy, v pracovní náplni má také řízení služebního vozidla, tak tato doba jízdy je pracovní cestou a měl by si vyplňovat cestovní příkaz, když v pracovní smlouvě má místo výkonu adresu naší organizace? Nebo jak se toto má správně řešit, když se vlastně jedná třeba jen o hodinové záležitosti? Nebo mají mít tito zaměstnanci v pracovní smlouvě napsán jen název města? Nebo píšu úplné nesmysly? Děkuji za pochopení, čtu tady v časopisu něco o pracovních cestách a možná jsem to chyně pochopila.