Re: Mzdové účetní prosím pomoc?
Tak to je dobrý, měla jsem totiž pocit, že mi někdo i říkal, že snad, aby se nemuseli vypisovat cesťáky, tak že má být pracoviště uvedeno jako město a né konkrétně adresa organizace. A teď když jsem četala v časopise, že cesťák nemusí psát ten, kdo má pracoviště třeba celý okres, tak mě to zmátlo. Tak děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
OSVČ v časové pasti: Některé musí podat přehled už do 8. dubna
ČSSZ upozorňuje: Navazující zaměstnání se nově hlásí jinak
Senioři řidiči a povinné lékařské prohlídky: Nová pravidla neplatí vždy
Říkali jim hadráři a věštili krach. Dnes patří k lídrům trhu s bytovým textilem
8. 10. 2012 7:25
Dobrý den, prosím Vás, chtěla jsem se zeptat, když u nás v organizaci jezdí služebně např. technický pracovník do města na různé nákupy, v pracovní náplni má také řízení služebního vozidla, tak tato doba jízdy je pracovní cestou a měl by si vyplňovat cestovní příkaz, když v pracovní smlouvě má místo výkonu adresu naší organizace? Nebo jak se toto má správně řešit, když se vlastně jedná třeba jen o hodinové záležitosti? Nebo mají mít tito zaměstnanci v pracovní smlouvě napsán jen název města? Nebo píšu úplné nesmysly? Děkuji za pochopení, čtu tady v časopisu něco o pracovních cestách a možná jsem to chyně pochopila.