Re: krácení dovolené 163 dnů
Vážně ? I dítě základní školy umí počítat že 100+21+21+21=163, takže bohužel to jste ze sebe udělala sama.
Re: krácení dovolené 163 dnů
Ano, máte pravdu, ale štve mě, že paní, místo aby přiznala, že se ptala na blbost, tak mne osočuje, že z ní dělám blbce. Nedělám, toho udělala ze sebe sama tím dotazem. Dotazem nikoli zaměstnance, ale pracovníka, který je za tuto práci placen. A ona se nespletla, ona se ptala na elementární věc, jako je 100+21+21+21 = 163 .
Ale nevím, proč v tom pořád šťourá, mně je celkem jedno, jestli umí sčítat, mně výplatu ani nároky na dovolenou nepočítá.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
OSVČ v časové pasti: Některé musí podat přehled už do 8. dubna
ČSSZ upozorňuje: Navazující zaměstnání se nově hlásí jinak
Senioři řidiči a povinné lékařské prohlídky: Nová pravidla neplatí vždy
9. 10. 2012 14:43
Dobrý den, prosím Vás, máme nárok na dovolenou 25 dnů za rok. Zaměstnankyně má zameškáno 163 dnů, nastupuje po nemocenské na mateřskou. Takže to bude krácení 163 za celý rok (nemoc 22.2.2012 - 7.10.2012, od 8.10.2012 mateřská). Budu krátit o 3/12 - 6 dnů nebo o 4/12 8,5 dne?
Děkuji Hanka