Průměr pro náhrady - Helios Red

• (neregistrovaný)

11. 10. 2012 9:12

Dobrý den, používám SW Helios Red, ve mzdách se mi u zaměstnanců, kteří měly nižší průměr za II.Q. automaticky vyplnil průměr pro náhrady 48,10 což je správně. Nyní mám u jednoho z nich neschopenku a dovolenou a při aktualizaci mzdy na mě skáče hláška "průměr pro náhrady 48,10 je menží než hodinová mzda 50,- Kč, upravte průměr", nikde jsem ovšem nedohledala proč zrovna 50,- Kč když minimální mzda je 48,10. Prosím o radu nebo odkaz na základě čeho bych měla průměr opravit na 50 Kč. Děkuji za odpověď

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 11. 10. 2012 9:19

jasná (neregistrovaný)

Re: Průměr pro náhrady - Helios Red
      Nemám Helios Red, ale Helios Orange. Ve mzdových údajích mám kolonku zaručená mzda. Pokud v této kolonce mám fajfku, pak mi hlídá zaručenou mzdu. Podívejte se, jestli tam taky máte něco takového a nehlídá vám to nejen minimální mzdu, ale i zaručenou mzdu.

• 11. 10. 2012 9:37

Víla (neregistrovaný)

Ať hledám jak hledám nikde tam žádnou kolonku nevidím, je to v konfiguraci nebo přímo v některé záložek z mezd a kdyžtak kde přibližně. Děkuji za odpověď

• 11. 10. 2012 9:42

jasná (neregistrovaný)

Ja píši, nemám Red, ale Orange a tam je kolonka zaručená mzda ve druhé záložce - mzdové údaje.
      Pokud to tam nemáte, počkejte, zda se ozve někdo, kdo má Orange Red.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).