Re: Průměr pro náhrady - Helios Red
Nemám Helios Red, ale Helios Orange. Ve mzdových údajích mám kolonku zaručená mzda. Pokud v této kolonce mám fajfku, pak mi hlídá zaručenou mzdu. Podívejte se, jestli tam taky máte něco takového a nehlídá vám to nejen minimální mzdu, ale i zaručenou mzdu.
Re: Průměr pro náhrady - Helios Red
Ja píši, nemám Red, ale Orange a tam je kolonka zaručená mzda ve druhé záložce - mzdové údaje.
Pokud to tam nemáte, počkejte, zda se ozve někdo, kdo má Orange Red.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
11. 10. 2012 9:12
Dobrý den, používám SW Helios Red, ve mzdách se mi u zaměstnanců, kteří měly nižší průměr za II.Q. automaticky vyplnil průměr pro náhrady 48,10 což je správně. Nyní mám u jednoho z nich neschopenku a dovolenou a při aktualizaci mzdy na mě skáče hláška "průměr pro náhrady 48,10 je menží než hodinová mzda 50,- Kč, upravte průměr", nikde jsem ovšem nedohledala proč zrovna 50,- Kč když minimální mzda je 48,10. Prosím o radu nebo odkaz na základě čeho bych měla průměr opravit na 50 Kč. Děkuji za odpověď