Re: přeřazení na jinou práci
Ano to vím. Práci jako pokladní pro ni mít nebudeme ale s jejím souhlasem ji můžeme přeřadit na jinou vhodnou práci (samozřejmě s lék.potvrzením) a na úklid bychom ji potřebovali. Lze ji teda přeřadit? nevím zda by se tyto 2 smlouvy na stejný druh práce nekřížily. Děkuji.
U jednoho zaměstnavatele nemůže vykonávat 2 stejné činnosti. Zkuste sepsat dočasné přeřazení na jinnou činnost (fiktivně). Počkejte ještě až se vyspí Pája, co ten vám poradí.
Jejdanánku, co rýmička ? Nebudete věřit Pájo, ale dnes v 6.30 moje pvní myšlenka v práci, patřila vám, jednak proto, že asi ještě hajáte a hlavně proto, že tady už zase rachotí sbíječky - tak jestli vás při spinkání neruší ti dělňasi ....
Hezký den všem
>>
>>chacha-no dobrý, jen si rejpněte..(podívejte se na
>>hodinky, v kolik reaguji, a to je teprve pondělí)
>>
>>změňte PS, práce uklízečny na plný úvazek na dobu
>>určitou, pak se vrátí původní stav a je to.Žádné dvě
>>smlouvy na stejnou práci nelze dělat.
>
>Jejdanánku, co rýmička ? Nebudete věřit Pájo, ale dnes
>v 6.30 moje pvní myšlenka v práci, patřila vám, jednak
>proto, že asi ještě hajáte a hlavně proto, že tady už
>zase rachotí sbíječky - tak jestli vás při spinkání
>neruší ti dělňasi ....
to víte, že jo, dnes mi vrtají zrovna nad hlavou, navíc onemocněla i manželka, takže jsem musel šupito z postele a odvézt ji k doktorce, no je to na palici.Alespoň už ale vím, proč jsem se v půl sedmý vzbudil škytáním.
>
>Hezký den všem
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
15. 10. 2012 7:02
Dobrý den prosím moc o radu, ještě jsem neměla možnost řešit takovou situaci. Máme zaměstnankyni, která má dva pracovní poměry. 16 hod. týdně vykonává práci uklízečky a 32 hod. týdně vykonává funkci pokladní. Firma se rozhodla pro nějaké opravy a rekonstrukce a tím nebude pro tuto pokladní na dva měsíce práce. Ale úklid bude zapotřebí, nejsem si jistá ale mohla bych ji z funkce pokladní převézt na úklid, a to i když má už 1 prac.smlouvu na uklízečku s úvazkem 16 hod.týdně? Děkuji moc za rady