Re: rekonstrukce RD sazba DPH
maxx moc děkuji za odpvěď. Já jsem právě měla někde v podvědomí, že jsem někdy četla, že pokud dům při rekonstrukci splňuje parametry
RD (více než polovina plochy určena k bydlení atd) nezáleží jak je dům využíván. Už vím, že vlastník je občan a pronájem si pravděpodbně daní v §9. Takže mě těch 14% přišlo správně, ale určité pochybnosti jsem měla. §48 jsem četla pořád dokola :-) Díky za ujištění
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
23. 10. 2012 12:37
Dobrý den, moc prosím o radu, provádíme drobné stavební práce při rekonstrukci RD. Vlastník v něm ale nebydlí a celý RD pronajímá jedné firmě. Ještě nemám info o vlastníkovi, zda je či nění plátce a zda vůbec má ŽL. Jakou případně použiji sazbu DPH? Díky moc