Re: přeplatek pojistného
A nevyplynul tento přeplatek z dřívějšího účtování? Mám na mysli, jestli nemáte zůstatek na MD 336 nebo o přeplatku mohlo být předpisem účtováno už dříve MD 315, MD 378. K účtování na účet 648 by nyní nemělo správně vůbec dojít. Svědčí to o tom, že v dřívějších letech jste měli tuto částku neoprávněně v nákladech na 524.
Re: přeplatek pojistného
Přebírat firmu s ne úplně správným účtováním, je vždy problém. Já bych přeplatek v bance účtovala 221/336 a pak ID 336/648. Hezký den.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
24. 10. 2012 10:14
Dobrý den,
kam zaúčtovat přeplatek sociálního za zaměstnance, který přišel od OSSZ letos, když naposledy se účtovalo o zaměstnancích v 2010? Můžu to dát na 648? Mínusem do 5.. se mi moc nechce... Poradíte mi? Děkuji Vám.