Re: OT- co na podrážděnost?
...tak to nám tady asi chybí všem - ženského pohlaví,
protože tohle povolání je cynické a pro suchary
a někdy ty reakce, které tady čtu a měly by být radami
jsou docela útočné a vysmívačné..
..takže jsme tomu podlehly všechny. Kde sehnat estrogen???
Vladimíre, kdybychom byli na facebooku, dám vám za tuto odpověď LIKE :-) Ale mezi námi - při zdravém pohybu POD DUCHNOU se člověk dost zapotí a to tazatelka nechce ;-) To raději zdravý pohyb na duchně ;-) PS: Jojo, je po kvartálních dph a účetní mají čas vydechnout a poklábosit ;-)
az budete doma, pusťte si dobrou hudbu. třeba si najděte "mnozil brass" na youtube, pusťte na plný pecky "florentiner" a trošku se přitom bavte :).
taky doporučuji najít si "akademicki chor UAM". Jejich "lion sleeps tonight" je nepřekonatelný kousek. a kdo má chuť, dejte si taky trochu od "kingssingers". třeba "barber" nebo "masterpiece".
Mně to připadá jako příznaky blížícího se klimakteria, ale nevím, kolik Vám je let a jestli Vás tou úvahou neurážím. Ostatní psali/y o nedostatku estrogenu, což s tím souvisí. V lékárnách lze koupit na příznaky klimakteria bylinné přípravky, které pomáhají zmírnit doprovodné projevy klimakteria. Dále lze doporučit více pohybu, udržovat váhu, dbát na psychickou pohodu doma i v práci atd. - tyhle moudré rady jistě všichni známe. Zbývá jen "maličkost" - dokázat se tím skutečně řídit ;-) Hodně štěstí a ať to není nic vážnějšího!
Zde opět dotazující se. Moc všem děkuji za příspěvky.Ani jsem jich nečekala tolik :-))).Jen pro upřesnění, běhám maratony, pravidelně chodím do sauny a nadváhu nemám (aspoň si myslím) :-))).
V práci mám výborného šéfa a skvělou kolegyni, takže žádný stres.Tak fakt nevím....:-(( Pěkný den všem. :-))))
Jak se ženská blíží k 50ce, tak ji chlap čím dál častěji tak nějak na...á. Dělá zbytečné věci, které podle ní nejsou prioritní a naopak se nemůže dostat k tomu, co dělat má - třeba přidělat tu poličku, co už rok čeká ve sklepě. A když už něco udělá, neuklidí nářadí a vy si pak zapíchnete šroubovák do nohy. Co takhle pejska nebo kočičku? Takové hlazení kožíšku, nohy natažené ke krbu, před sebou knížku, po ruce vínko a něco mlsného, to člověka krásně uklidní. A nakonec se přidá i protějšek a je pohoda.
Byla jsem na tom asi takto: všechno mi lezlo na nervy, všichni mi lezli na nervy, byla jsem hnusná i na ty, co si to nezasloužili. Už jsem chtěla na psycho, ale kamarádka mi poradila estrogen. Šla jsem tedy za gy a povídám asi potřebuju estrogen. Jeho první a jediná otázka "jste nevrlá?"... Žádné vyptávání na návaly, menopauzy a pod. Dal mi recept a je to zázrak. Všechno mi připadá úžasné nebo nepodstatné, no a manžel se nestačí divit. Tož to sem se nějak rozpovídala...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
25. 10. 2012 15:26
Dobrý den, poslední dobou jsem dost podrážděná a hodně se potím?Neporadíte mi náhodou čím to je a co na to brát za vitamíny a pod.?
Já vím, měla bych jít k lékaři, ale možná mám jen nedostatek nějakého minerálu.....??