Re: Doklad z Polska
No ale já mám zůstatek v PLN pokladne asi 5PLN, protože to děláme tak, že když někdo jede do Polska dostane zálohu v českých korunách, ty si smění v Polsku, přinese mi doklad a ten já pak proplatím. Takže jsem vždy spíš na nule. A teď mám najednou doklady, ale nemám žádný doklad o směně.
Re: Doklad z Polska
Proveďte přepočet podle kurzu, který máte ve vnitřní směrnici. Určitě používáte kurz k zúčtování kurzových rozdílů.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
30. 10. 2012 7:23
Dobrý den,
ve firmě vedeme polskou pokladnu, protože naši zaměstnanci často jezdí na služební cesty do Polska. Jelikož to máme blízko k hranicím jeden náš zaměstnanec zajel natankovat do polska a jelikož měl u sebe svoje PLN zaplatil to ze svého. Jak to mám teď proúčtovat, když nemám doklad o směně peněz? Děkuji moc