Re: nepřednostní exekuce a pořadí
Moc děkuju,tak nějak jsme si to myslela.Zaměstnanec má těch nepřednostních exekucí 6 a řadím je podle přijetí exekučního příkazu.Teprve splatí první částku,což znamená,že ty zbylé (nepřednostní) bude splácet postupně...asi 100 let.
Re: nepřednostní exekuce a pořadí
A jak mám prosím postupovat v situaci, kdy byly postupně doručeny 2 exekuce (06/12 a 09/12). Začala jsem strhávat první v pořadí, ještě nenabyla právní moci a nyní byla doručena další, ovšem s datem doručení prvnímu zaměstnavateli (10/10) dříve než byla doručena nám "první" exekuce. Mám nyní obeslat exekutory, že se pořadí exekucí posouvá? A ty peníze co jsou stržené a neodeslané pošlu na exekuci s doručením 10/10 (která už nabyla právní moci)? Všechny exekuce jsou nepřednostní.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
2. 11. 2012 9:58
Prosím o radu.Zaměstnanec nemý vyživované osoby.Běží nepřednostní exekuce od 4/2012.V 6/2012 přišla další nepřednostní exekuce, terá nabyla právní moci až 10/2012.Platby na druhou exekuci jsme nedeponovali.Tato přece jako nepřednostní čeká v pořadí,že?