Re: nepřednostní exekuce a pořadí
Moc děkuju,tak nějak jsme si to myslela.Zaměstnanec má těch nepřednostních exekucí 6 a řadím je podle přijetí exekučního příkazu.Teprve splatí první částku,což znamená,že ty zbylé (nepřednostní) bude splácet postupně...asi 100 let.
Re: nepřednostní exekuce a pořadí
A jak mám prosím postupovat v situaci, kdy byly postupně doručeny 2 exekuce (06/12 a 09/12). Začala jsem strhávat první v pořadí, ještě nenabyla právní moci a nyní byla doručena další, ovšem s datem doručení prvnímu zaměstnavateli (10/10) dříve než byla doručena nám "první" exekuce. Mám nyní obeslat exekutory, že se pořadí exekucí posouvá? A ty peníze co jsou stržené a neodeslané pošlu na exekuci s doručením 10/10 (která už nabyla právní moci)? Všechny exekuce jsou nepřednostní.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
Šíří se mimořádně věrohodný podvod s přeplatky od pojišťovny
Sociálka nabízí konkrétní příklady z praxe, které pomohou s novým hlášením
Blanku vábí hedvábí. Po nemoci našla nový směr a teď jeho kouzlo předává dál
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
2. 11. 2012 9:58
Prosím o radu.Zaměstnanec nemý vyživované osoby.Běží nepřednostní exekuce od 4/2012.V 6/2012 přišla další nepřednostní exekuce, terá nabyla právní moci až 10/2012.Platby na druhou exekuci jsme nedeponovali.Tato přece jako nepřednostní čeká v pořadí,že?