Re: výživné
No zlobí se že nedostává ani soudem určené výživné a dlužné výživné k tomu. Jenže možná netuší, že její exmanžlel nedluží jen výživné. No někdy se to tak stává, ale já z toho nemám dobrý pocit proto jsem se chtěla ještě ujistit, že srážím správně. Ještě jednou děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
16. 11. 2012 12:47
Dobrý den, mám zaměstnance, který má nepřednostní exekuci. Začala jsem ji srážetz 1. třetiny. Následně přišla přednostní pohl. a to výživné a dluh na výživném.
Zaměstnanec má čistou mzdu 12 049,- odečta jsem 5842 = 6207 děleno 3 = 2 069,-. II. třetinu jsem poslala na výživné a I. třetinu jsem poslala na nepřednostní pohledávku. Je to tak dobře? Ještě se zeptám když je dluh na výživném tak se posílá nejdříve běžné výživné a potom teprve dluh?
Děkuji za pomoc.