Re: Storna nebo dobropis faktury
pro herinku: Váš postup platí pro Opravný daňový doklad vystavený dle § 42 ZDPH (zrušení, vrácení plnění,...) Ale u dotazu Máji žádné plnění nenastalo - nebyla podepsaná smlouva, faktury byly vystaveny jen tak, plnění bude plnit jiná firma. Proto dodatečné přiznání.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Sociálka nabízí konkrétní příklady z praxe, které pomohou s novým hlášením
Blanku vábí hedvábí. Po nemoci našla nový směr a teď jeho kouzlo předává dál
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
16. 11. 2012 14:04
Dobrý den, co mám udělat, když jsem za červen až září vystavila zatím na základě ústní dohody /písemná smlouva byla připravena, ale zatím nepodepsána/ faktury za poskytnuté poradenské služby. Nyní se ale odběratel s dodavatelem domluvili na něčem jiném. A to, že tyto poskytnuté služby budou fakturovány z jiné firmy a v trochu odlišné částce a to jednou částkou za již vyfakturované období z první společnosti. Mají na to písemnou smlouvu.
Mám na původně vystavené faktury udělat dobropis a nechat potvrdit odběratele nebo se musí udělat storno?
Děkuji
Majda