Re: zrušení garanta
Sorry, ale v tom případě dobře vám tak
Jak můžete dělat garanta, když ani nevíte, co to obnáší?
Pan pája napsal příslušný § , tak nebuďte líný/á a najděte si ho !
ano ja vím že dobře mi tak,lína nejsem jen se v tom neorientuji,a bohuzel jsem takovej vul ze oni mi kdyz jsem do toho sla rekli jen co to obnasi jejich verze a jelikoz jsou to mi dlouhodoby znami tak jsem byla blba a duveriva a dale jsem nic nezjistovala,jelikoz jsem jim verila.
Tak když Vás tak pěkně zmákli, tak se už jen můžete modlit, aby po Vás majitelé nechtěli náhradu škody v případě, že jim bude něco vyměřeno za porušení povinností. Pokuty a penále budou vyměřovat majitelům, ale ti je zase mohou vymáhat po Vás.
Rozsah odpovědnosti odpovědného zástupce
http://business.center.cz/business/pravo/zivnost/odpzastupce.asp
jéžišmarjá, kam na ty blbosti chodíte?
K dotazu:
dle přísl § ŽZ:
písemně oznamte na doručenku do vl. rukou podnikateli, že končíte s výkonem funkce odp.zástupce pro živnost(doplnit), do kterého jste byla ustanovena dne... dtto pošlete na ŽÚ a přiložte kopii a doklad o doručení podnikateli.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 11. 2012 21:50
dobrý den,chtěla bych se zeptat jak se mohu zrušit jako garant v pohostinství,majitelé to nezvládájí a začínaji neplatit služby a faktury.