Re: Náležitosti faktury
je-li adresa sídlem, pak bych v tom neviděl takový problém, protože je to na FA, i když dotištěno razítkem, hlavně nesmíte zapomenout tam to razítko dát, protože není povinné na FA, ale stejně by pro vás bylo výhodnější dopsat sídlo do šablony FA a nemusíte s tím lámat hlavu.
Re: Náležitosti faktury
Ok, děkuji.Razítko dávám vždy i když to není povinné. Já jen, že to takhle píšu už delší dobu a nikdo mi nikdy nic neřekl, až dnes se ozvala jedna firma, že jim to tam chybí, a že to chcou opravit. Tak jsem se zarazila, jestli to vůbec dělám dobře. Ještě jednou díky :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
20. 11. 2012 10:45
Dobrý den,
vystavuji faktury v programu Účto a tisknu si Podrobnou fakturu, kterou i zasílám. Tato podrobná faktura obsahuje naše IČ, DIČ, číslo účtu a další. Ale co na ni není uvedeno, je adresa naší firmy.Adresa je uvedená na razítku. Je to takhle v pořádku?