Re: Náležitosti faktury
je-li adresa sídlem, pak bych v tom neviděl takový problém, protože je to na FA, i když dotištěno razítkem, hlavně nesmíte zapomenout tam to razítko dát, protože není povinné na FA, ale stejně by pro vás bylo výhodnější dopsat sídlo do šablony FA a nemusíte s tím lámat hlavu.
Re: Náležitosti faktury
Ok, děkuji.Razítko dávám vždy i když to není povinné. Já jen, že to takhle píšu už delší dobu a nikdo mi nikdy nic neřekl, až dnes se ozvala jedna firma, že jim to tam chybí, a že to chcou opravit. Tak jsem se zarazila, jestli to vůbec dělám dobře. Ještě jednou díky :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
20. 11. 2012 10:45
Dobrý den,
vystavuji faktury v programu Účto a tisknu si Podrobnou fakturu, kterou i zasílám. Tato podrobná faktura obsahuje naše IČ, DIČ, číslo účtu a další. Ale co na ni není uvedeno, je adresa naší firmy.Adresa je uvedená na razítku. Je to takhle v pořádku?