Re: smluvní lékař
Jestliže jste zaměstnavatel, měl by jste mít smlouvu s nějakým lékařem (klinikou, ústavem), který se specializuje na pracovní lékařství. Pokud se jedná o administrativu, je to kategorie I. To přesné zařazení se špatně hledá, proto jsem se poradila přímo s tím lékařem. Prodavač by měl být teoreticky také kategorie I. U těch kategorií je rozhodující míra rizika, pracovní prostředí apod. Prohlídky zaměstnanců v Praze dělá např. Státní zdravotní ústav.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
22. 11. 2012 17:31
Dobrý den, jsem OSVČ, zaměstnávám 2 administrativní pracovníky. mají každý rok zdravotní prohlídku u svého praktického lékaře a donesou mi potvrzení. Musím mít smluvního lékaře? podle mě mají oba kategorii I. nemůžu nikde najít přesně zařazení do kategorie. a co kdybych přijmul prodavače v prodejně s výpočetní elektronikou? děkuji moc