Re: DPH datovou schránkou - MONEY S3
Zkuste si uložit XML soubor někam do počítače a pak ho načíst přímo do EPO. Tam Vám to nahlásí, kde máte chyby, můžete to opravit a opravené pošlete dat. schránkou.
Nemám příštup do dat. schránky, tak to dělám takto a opravený XML posílám šéfovi, ten to pošle datovkou.
Re: DPH datovou schránkou - MONEY S3
Nemáte zač.
Money jsem se naučila "obcházet". Ne vždy vše funguje tak, jak bych si představovala (a jak jsem zvyklá z jiného programu).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
14. 1. 2013 15:52
Dobrý den,
prosím kolegy nebo kolegyně účtující v programu Money. Pokouším se odeslat daňové přiznání datovou schránkou, ale vyskakuje mi hláška "Obecmná chyba datové schránky". Nejsem si jista, jestli to není zapříčiněno tím, že se pokouším odeslat přiznání nikoliv na jeden z osmi finančních úřadů, ale na pracoviště, které dosud bylo finačním úřadem. Ale pokud to pošlu na ten finanční úřad, jak poznají, kam to patří, když v Money ještě nejsou k dispozici nové formuláře, kde je uvedeno i to pracoviště.
Poraďte mi prosím, jak postupujete. Mnohokrát děkuji a přeji všem hezký zbytek dne.