Re: hypotéka-odečet úroků
CHci se zeptat, vzali jsme si s manželem hypotéku na bydlení, na smlouvě jsem uvedená, ale zjistila jsem, že v systému banky nejsem na hypotéce evidovaná. Můžu si v zaměstnání uplatnit odečet úroku, jestliže jsem uvedena ve smlouvě?
Re: hypotéka-odečet úroků
Jsem uvedena jenom na smlouvě. Zatím mi to vyhovuje, že banka udělala chybu. V práci mi to taky uznali na základě smlouvy. Kdyby měli v práci kontrolu tak si myslím, že by to banka měla zpětně opravit. Přišla jsem na to, když jsem chtěla žádat o úvěr.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
15. 1. 2013 10:45
Dobrý den,
přítel si koupil před 5 lety byt do soukr.vlastn. a každým rokem si podával daň.přizn.kde si odečítal úroky z úvěru. V roce 2013 chce byt prodat pokud se mu to podaří bude si muset podávat dodatečné daň.přiz.za ty odečtené úroky nebo se to k tomu nijak nevztahuje? moc děkuji za odpověď skoro vůbec tomu nerozumím.