Re: podvojné účetnictví - dotaz, prosba
Taky si myslím, že by stačilo, aby vám to zkoukla zkušená účetní, abyste měla jistotu. Teď přebírám firmu po jednom "panu účetním" a jsem z toho div živá. Nemyslela jsem si, že jde takto za 8 měsíců zasekat firmu. Asi se z toho vopíchám, ale už nemám malé děti, tak to nějak budu muset zvládnout. Je lepší ten začátek trochu podchytit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
15. 1. 2013 12:40
Dobrý den,
chtěla jsem požádat o radu. Moje firma bude přecházet z daňové evidence na finanční účetnictví (vznik s.r.o.). Trochu se toho obávám. Poradíte mi, jak se na to připravit (kurz jsem absolovala asi před 3lety). Vím, že praxe je ale o něčem jiném.Myslím nějakou literaturu, web.stránky. Příp.jestli by se nenašel někdo z Prahy, kdo by mi v začátku pomohl (samozřejmě bych za to zaplatila). Možná by stačilo po telefonu, emailu. Jde mi všeobecně, abych nezapoměla, co se eviduje atd... Prostě ten začátek. Děkuji J.