Re: CHYBA VE MZDÁCH - špatný průměr
Ten průměr Vám "naskočil" kam? Do prosincových mezd? Platila jste tím průměrem v prosinci svátky, dovolené a náhrady? Nebo máte špatný průměr třeba jen na výplatních páskách (informativní údaj), ale náhrady byly zaplaceny správným průměrem?
Re: CHYBA VE MZDÁCH - špatný průměr
Pokutu - že jsem u někoho díky špatnému průměru odvedla o pár korun méně a oprava bude až v další výplatě, tak jestli nebude za pozdní opravu.
Zaměstnanci tam měli svátky, pohotovosti a přesčasy. V prosinci mi to program už nedovolí opravit, jedině v lednové výplatě zpětně, vůbec nechápu jak se mi to podařilo ani IT neví jak se mi to povedlo.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
22. 1. 2013 12:56
Dobrý den, u prosincové výplaty mi u všech zaměstnanců naskočil špatný průměr,po uzavření prosincových mezd. Nyní po přechodu s programem na nový měsíc, chci v lednových výplatách vše opravit,jen se bojím,když přijde kontrola zda mohu dostat pokutu. Mzdovou účetní dělám teprve 2 měsíce.
Děkuji za rady a uklidnění duše