Re: formulář DPH
Dle situace, která je taková jak popisujete, na FÚ přijímají i vzor
č. 17 i č.18 - vlastní zkušenost. U vzoru č.17 napište už rozdělení dle nového dělení FÚ od 1.1.2013: pro jaký Kraj ........., Územní pracoviště ..........
Dle mě by to mělo být na č.17, protože tam jsou uvedená v řádcích čísla § platná v r. 2012. Ve vzoru č. 18 už jsou § platné pro r. 2013.
Jinak je 2. strana DPH co se týká náplně a číslování řádků u vzoru č.17 i č.18 stejná.
Re: formulář DPH
Taky jsem se ptala na FU a bylo mi řečeno, že přijímají oba, v programu si můžu vybrat, tak jsem z toho taky jelen. Ale hlavu vzhůru, bude "líp".
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
22. 1. 2013 17:00
Vím, že tu je spousta diskuzí, ale PROBOHA, který formulář se použije pro podání DPH za 12/2012? Každý tvrdí něco jiného - účetní software mi tiskne starý, na webovém portálu MF to tiskne rovnou do nového, nesouhlasí ani číslování kódů zdanitelných plnění pro další rok.
Už toho začínám mít dost. :(
Díky za názory.