Re: formulář DPH
Dle situace, která je taková jak popisujete, na FÚ přijímají i vzor
č. 17 i č.18 - vlastní zkušenost. U vzoru č.17 napište už rozdělení dle nového dělení FÚ od 1.1.2013: pro jaký Kraj ........., Územní pracoviště ..........
Dle mě by to mělo být na č.17, protože tam jsou uvedená v řádcích čísla § platná v r. 2012. Ve vzoru č. 18 už jsou § platné pro r. 2013.
Jinak je 2. strana DPH co se týká náplně a číslování řádků u vzoru č.17 i č.18 stejná.
Re: formulář DPH
Taky jsem se ptala na FU a bylo mi řečeno, že přijímají oba, v programu si můžu vybrat, tak jsem z toho taky jelen. Ale hlavu vzhůru, bude "líp".
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
22. 1. 2013 17:00
Vím, že tu je spousta diskuzí, ale PROBOHA, který formulář se použije pro podání DPH za 12/2012? Každý tvrdí něco jiného - účetní software mi tiskne starý, na webovém portálu MF to tiskne rovnou do nového, nesouhlasí ani číslování kódů zdanitelných plnění pro další rok.
Už toho začínám mít dost. :(
Díky za názory.