Re: Rozhodné období na Přílohu k žádosti
Nevím, jestli jsem vás pochopila. Zaměstnanec donese neschopenku svému současnému zaměstnavateli a ten v případě nemoci nad 21 dnů vyplní přílohu a s příslušným dílem neschopenky a potvrzením o trvání pracovní neschopnosti (lístek na peníze) pošle na sociálku.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
24. 1. 2013 9:31
Dobrý den,
moc prosím o radu, jaké bude rozhodné období, pokud zaměstnankyně nastoupila do zaměstnání 02.01.2013 a dnes mi donesla nemocenskou.. Vím, že prvních 21 dnů platí firma. Vzhledem k tomu, že to vypadá na delší dobu se chci připravit.
Rozhodné období bude tedy 02.01.2013 - 31.01.2013???
Rozhodné období se vždy bere ode dne nástupu? Tedy pokud je to méně než rok? A nemocenská se počítá ze započitatelného příjmu nebo je nějaká minimální nemocenská??
Děkuji za odpovědi či případné odkazy.. V této problematice se teprve začínám orientovat a jsem hozena přímo do vody :-(
A nerada bych něco pokazila
Moc vám děkuji