Re: RZD a srážk.daň
prosím paní RenatkoH co přesně to pro mě znamená? omlouvám se za tak blbou otázku ale tohle jsem ještě neřešila jsem v tom začátečník. Tz., že se mi dotyčný podepíše v prohlášení u měsíců 7 a 8 a já při RZD zahrnu i ty dva měsíce pro výpočet a celou slevu 24840? Nic víc z toho pro mě nevyplývá? on naštěstí za ty dva měsíce neměl žádný výdělek takže to až tak hrozné není?
moc děkuji za trpělivost.
Re: RZD a srážk.daň
Jestli neměl výdělek, tak tam nemáte co zahrnout. Prohlášení nechte jak je, sleva na poplatníka je vždycky celoroční, nijak se nekrátí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
24. 1. 2013 12:51
prosím o radu, úplně jsemse zamotala. Zaměstnanec v 1-6/2012 pracoval u jiného zaměst-le kde podepsal prohlášení k dani, od 1-12/2012 pracoval zároveň u nás na DPP kde podepsal prohlášení až od 9/2012, do 8/2012 měl u nás pouze srážkovou daň. v 7 a 8/2012 neměl žádný výdělek byl na ÚP. požádal o RZD a pokud mi to ještě dneska myslí tak mu ho samozřejmě udělám ale vynechám měsíce kde měl srážk.daň a roční sleva na poplatníka bude celých 24840 mám pravdu? Moc děkuji už fakt blbnu.