Re: Datum doručení dokladu
Tak to ale u přijatých plnění bylo i v minuslosti. ...DPH si můžete uplatnit ve třech letech.
Jen u rozdílných roků, kdy si nárokujete DPH v roce 2012 z faktury roku 2011 je podmínka, že faktura v roce 2011 zaúčtována.
Pouze u plnění s přenesenou daň.povinností to nejde. Tam je DUZP dnep nároku a odvodu, tam se dodatečné musí udělat
Re: Datum doručení dokladu
Jen mě mate, že si uplatňuji DPH kdy se mi zachce bez ohledu naúdaje ve fa a nedělám ani dodatečná přiznání ? Děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
24. 1. 2013 20:14
Prosím o radu: Ať jsou na faktuře jakékoli datumy (DUZP,vystavení..), tak mě to v průběhu roku nezajímá a uplatňuji DPH dnem převzetí dokladu ? To mi hlava nebere. To si můžu dělat "optimalizace" podle potřeby. Měsíční plátce, doklad z ledna, dopíši, že došel v dubnu a započítám do dubna? Dělá se ještě dodatečné přiznání ? Lze uplatnit 3 roky ( bez dodatečného přiznání?) Jak se prokazuje, kdy mi doklad došel ?
Mám v tom nějak chaos Děkuji