Re: Datum doručení dokladu
Tak to ale u přijatých plnění bylo i v minuslosti. ...DPH si můžete uplatnit ve třech letech.
Jen u rozdílných roků, kdy si nárokujete DPH v roce 2012 z faktury roku 2011 je podmínka, že faktura v roce 2011 zaúčtována.
Pouze u plnění s přenesenou daň.povinností to nejde. Tam je DUZP dnep nároku a odvodu, tam se dodatečné musí udělat
Re: Datum doručení dokladu
Jen mě mate, že si uplatňuji DPH kdy se mi zachce bez ohledu naúdaje ve fa a nedělám ani dodatečná přiznání ? Děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
24. 1. 2013 20:14
Prosím o radu: Ať jsou na faktuře jakékoli datumy (DUZP,vystavení..), tak mě to v průběhu roku nezajímá a uplatňuji DPH dnem převzetí dokladu ? To mi hlava nebere. To si můžu dělat "optimalizace" podle potřeby. Měsíční plátce, doklad z ledna, dopíši, že došel v dubnu a započítám do dubna? Dělá se ještě dodatečné přiznání ? Lze uplatnit 3 roky ( bez dodatečného přiznání?) Jak se prokazuje, kdy mi doklad došel ?
Mám v tom nějak chaos Děkuji