Re: Přebírám mzdy
To Vás tedy lituji, je nutné zkontrolovat podstatné věci, záleží kolik to je zaměstnanců. Přestože jste část roku mzdy nedělala Vy, nebo Vaše firma, budete vystavovat potvrzení o roce 2012 ( vyúčtování a pod.) Vy a zodpově+dnost bude bohužel na Vás.
Hlavně - zda jsou doloženy nárokované slevy , zda je dobře nárok na dovolenou ( krácení ), vedení nepl. volna atak. Doplatky u jednotlivých zaměstnanců se nezabývejte nyní, to Vás zdrží. Můžete srovnat ( např. doplatit nebo srazit během roku).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
28. 1. 2013 21:13
Prosím mzdové účetní o radu, či zkušenost.
Od ledna přebírám mzdy jiné spolčnosti (do dubna 2012 je zpracovávala naše firma poté byly převedeny na jinou společnost a teď se mi vrátily) Jsem začínající mzdová účetní a nevím zda bude stačit od ledna u všech zaměstnanců zkontrolovat aktuální stav a nastavit aktuální průměry, aktuální dovolenou...nebo zda mám zpětně vystavit mzdy z podkladů, které jsem převzala.
Nemáte s tím prosím někdo zkušenosti?