Dohoda o ukončení pracovního poměru

• (neregistrovaný)

28. 1. 2013 22:37

Dobrý den,
    ráda bych odešla ze zaměstnání formou dohody o ukončení pracovního poměru ke dni 31.1.2013, ale zaměstnavatel se mi neustále vyhýbá a nemám možnost to s ním řešit. V práci je neúnosná situace, komunikace ze strany zaměstnavatele je nevhodná (sprostá slova), pracuji pod neustálým tlakem, stresem.
    Jsem sama s malým dítětem a v takové atmosféře pracuji několik let. Bohužel to došlo až do fáze psychické neúnosnosti.
    Pokud zaměstnavatel není v práci (má dovolenou, je v dočasné pracovní neschopnosti) či se úmyslně vyhýbá osobnímu jednání, přestože jsem jej o schůzku žádala i písemně, je možné se na dohodě o ukončení PP dohodnout s jeho zástupcem či zřizovatelem organizace, který je v podstatě zaměstnavatelem mého zaměstnavatele, prosím? Zřizovatel už byl o této situaci informován.

A v případě, že se mi podaří mu návrh dohody o ukončení PP předat, je povinen mi do konce měsíce (ledna 2013) sdělit vyjádření, zda s dohodou souhlasí či nikoliv? Abych eventuálně stihla podat do konce ledna výpověď.

Předem moc děkuji za radu.

Andrea

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).