Re: číslo účtu na FÚ
Tak nic vyplňovat nemusíte. Tento již dříve nahlášený bankovní účet bude FÚ automaticky zveřejněn.
Re: číslo účtu na FÚ
To jsem si taky říkala, že bych pro jistotu poslala, jen mi přijde divný ten název formuláře, že bych hlásila to co platí, ale u FÚ nikdy člověk nevím, taky mají občas pěkný binec ve věcech. Vyúčtovali nám nedavno peníze za pozdní platbu DPH a dan z příjmu, přitom bylo vše včas zaplacené, tak jsem jim tam posílala údaje o tom kdy to bylo zaplacené a paní mi tam na to řekla jen, že si to ten systém takhle sám napároval, že jim to trochu zlobí. Ale proč si napároval úhradu s datem o 2 měsíce pozdě, to teda nechápu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
29. 1. 2013 9:29
Dobrý den, kde bych našla na webu a jak se jemnuje formulář na hlášení čísla účtu pro plátce?
Můžu tento papír podat na podatelnu kdekoliv po Praze když spadám pod Prahu nebo musím na svůj FÚ?
Děkuji moc za radu.