Re: Money - různé sazby DPH
děkuji, ještě vám přepošlu odpověď z "podpory money" jestli to pochopíte, já tomu moc nerozumím.
odpověď na dotaz: fakturu s více sazbami DPH lze zadat tak, že řádek v aktuální sazbě DPH zadáte normálně, řádek s dalšími sazbami DPH lze rozdělit na typ ceny Jen základ a Jen DPH, kde v sazbě DPH uvedete aktuální sníženou sazbu DPH a do popisu položky napíšete, že se jedná o sazbu DPH v jiné sazbě.
Re: Money - různé sazby DPH
Ano, rozumím tomu (a tohle nás nenapadlo).
V závzaku přidáte položku - tam se dá volit, jestli zadáváte cenu s DPH, bez, jen základ a jen DPH a pak volíte sazbu.
Rozdělíte jednu položku vlastně na 2 - základ půjde samostatnou položkou (částka základu daně, vyberete jen základ a druhá jen DPH)
MOžná by tohle byl lepší způsob, když tam máte 2 sazby (a zřejmě ještě odpočet zálohy).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
31. 1. 2013 7:49
Dobrý den, kdo prosím pracujete s Money můžete mi poradit, jak účtovat vyúčtovací fa na publikace,kdy jsou na fa jednotlivé položky publikací ve třech sazbách DPH 10,14 a 15%. Dát do jedné 15% a upravit částku korekcí? Když jsem chtěla zadat jednotlivé poblikace jako položky fa, tak to nabízí jen jednu sazbu 15%. Děkuji moc za pomoc.