Vietnamci a DPH

• (neregistrovaný)

20. 2. 2013 19:38

Jak to mají Vietnamci - obchodníci s registrací a placením DPH. Ještě jsem se nesetkala, že by nějaký Vienamský obchodník byl plátce DPH, a hodně bych se divila, kdyby jejich obrat byl míň jak 1mil. Kč za 12 měsíců?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 20. 2. 2013 20:12

olinnek (neregistrovaný)

Re: Vietnamci a DPH
      musíte si zjistit, který poslanec má za tímhle"prsty" a hlavně komu všemu z tohoto podnikání dobře "kape", protože nikomu jinému tohle
      nepromíjejí....................mě by spíše zajímalo, jak udělat, aby se zrušilo
      85% poslanců atd., protože to co schvalují je do nebe volající

• 20. 2. 2013 20:18

1234a (neregistrovaný)

jaký poslanec může mít prsty v tom, že lidi (a je jedno, jestli žlutí nebo bílí) krátí tržby? prozraďte mi prosím to tajemství. hlavně to, jak poslanec promíjí vietnamci to, že není plátce dph:-)))

• 20. 2. 2013 23:30

P.C. (neregistrovaný)

Já se naopak divím, jak mohou z takového obchůdku vyžít... Zákazníků tam mnoho není a spíš mám podezření, že mají vše pronajmuté od někoho mnohem zazobanějšího. Ten 1mio platí pro jednoho člověka za 12 měsíců, ale v takovém krámku jich může podnikat několik, takže proč se zbytečně registrovat k DPH? Dělají to i čeští trafikanti.

• 21. 2. 2013 6:11

Monika65 (neregistrovaný)

Myslíte, že to je jen v krácených tržbách a v rozdělování na lidi. Znám více obchodů, kde musí být docela velký tržby - jsou tam pořád lidi, a nakupují. Kolem vánoc to musí být docela pěkná tržba. Mají i obchody s potravinami - a kdejaký malý obchůdek spadne do DPH, ani nemrkne. A tito prostě plátci DPH nejsou - nechápu :-)

• 21. 2. 2013 9:00

vierka (neregistrovaný)

Pracovala jsem brigádně u Vietnamců - takový měsíční obrat bych přála všem co podnikají - a při představě, že rifle "nakoupi" za 2,-Kč, tričko
      1,-, takže i denní zisk je velký - no ale jak už to někdo psal, za tím má prsty někdo z vedení................

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).