Re: ŽL-Kdo porádí
*** Dovolím si přidat se k přání :-)). A pokud by na ŽÚ na Vás neměli čas,proberte se živnostenským zákonem (je tady) a hlavně jeho přílohami. Najdete tam druhy živností. Někde určitě Vaši činnost najdete a možná se najdete i v některých dalších. Na zastupování na úřadech živnost v podstatě nepotřebujete, bude Vám stačit nějaký druh příkazní smlouvy. Hodně štěstí ***
Re: ŽL-Kdo porádí
Děkuji.Časem bych to chtěla rozšíříit i na doprovody k lékařům apod: ,prostě rošířit to o vše co ten starý člověk bude potřebovat.Víte moje babička měla 6 dětí a když už byla stará a potřebovala aby jí její děti pomohly,tak se nemohli dohodnout kdo si jí vlastně vezme.Někteří měli RD ,takže místa habaděj.Tak jsem k ní každý den docházela a chystala jí jídlo apod:nakonec jsem se rozhodla,že si jí vezmu já. Jenže upadla a její syn se kterým žila jí nechal převézt do LDN a já čekala až jí propustí,že si jí vezmu k sobě a nezajímal mě názor ostatních.Během návštěv si její děti ukazovali fotky svých domů kdo co postavil apod:Bylo mě z toho na nic.Byla sobota a já tam byla na návštěvě a v neděli jsem se tam nedostala.Babička z neděle na pondělí zemřela.Tak bych jí to touto cestou chtěla vrátit.Děkuji Vám všem za radu a přejí pěkný zbytek letá:-))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
30. 8. 2005 12:57
Vhledem k tomu,že v dnešní době má matka s malým dítětem nevýhody v hledání zaměstnání(preferují se ženy svobodné,časově nezávislé apod:) jsem se rozhodla,že bych si sama založila firmu.Ráda bych podnikala ve službách pro staré lidi,kteří nemají možnost,ať již běhat po úřadech,nebo jsou omezení i v tom aby si třeba uklidili a uvařili apod:.Takže služby typu-úklid -vaření-vyřízování na úřadech apod:jenže nevím jaký ŽL si na tyto činosti vyřídit.Proto prosím někoho kdo mi v tomto poradí děkuji moc.ZdenaR.