Daňové zvýhodnění

• (neregistrovaný)

30. 10. 2012 12:58

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na daňové zvýhodnění na dítě. Jsem OSVČ, mám řemeslnou činnost a podávám každý rok paušální daňové přiznání, které činí 80%. Mám dvě děti a doposud jsem uplatňovala daňové zvýhodnění na obě děti. Vím, že vláda chtěla toto zvýhodnění zrušit už od příštího roku, tedy danění za r.2012, ale bohužel jsem o tom nenašla žádnou podrobnou informaci, zda to opravdu platí nebo to byly jen plány vlády. Moc Vám děkuji za odpoveď a přeji hezký den, Zimáková

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 30. 10. 2012 17:57

Rop

Toto ustanovení je součástí zákona o změně daňových a pojistných zákonů v souvislosti se snižováním schodků veřejných rozpočtů, který bude projednávám ve třetím čtení v poslanecké sněmovně příští týden (to je ten zákon, se kterým vláda spojila hlasování o své důvěře). Pak ještě zákon půjde do senátu (který ho pravděpodobně zamítne), pak do poslanecké sněmovny a pak k prezidentovi (který jej nepodepíše) a pak do poslanecké sněmovny a pak někdy začne platit ... horko těžko se to bude stíhat do konce roku ... pokud to vůbec projde příští týden sněmovnou.

Jedná se o sněmovní tisk 801

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).