Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
2. 8. 2016 14:25
Dobrý den,
pracuji u zaměstnavatele na DPČ od roku 2014 na dobu neurčitou a chtěl bych se zeptat, jaký maximální počet hodin mohu odpracovat. Můj zaměstnavatel to počítá tak, že měsíčně mám limit poloviny 8-hodinové pracovní doby (např.červenec - 84 hodin, srpen - 92 hodin, atd.).
Ale jelikož by byla možnost v srpnu kvůli nedostatku pracovníků odpracovat více směn, tak jsem chtěl zjistit, zda by bylo možné odpracovat např.130 hodin. V zákoníku práce jsem našel toto:
§76/3 Dodržování sjednaného a nejvýše přípustného rozsahu poloviny stanovené týdenní pracovní doby se posuzuje za celou dobu, na kterou byla dohoda o pracovní činnosti uzavřena, nejdéle však za období 52 týdnů.
Pokud to chápu správně, bere se to tak, že v případě DPČ na dobu neurčitou se rozsah posuzuje za období 52 týdnů? Takže pokud jsem měl např. v lednu 2016 odpracováno 0 hodin, a v únoru 2016 jen 20 hodin, tak by se ty sprnové "hodiny navíc" zprůměrovaly a ten rozsah by byl dodržen?
Děkuji předem za rady.