Re: Exekuce a pracovní neschopnost
Až uděláte výplatu za srpen, pak teprve pošlete na OSSZ všechny papíry najednou. Na přílohu vyznačíte, že má exekuce a napíšete v jaké výši jste uplatnila nezabavitelnou částku, kolik má vyživovaných osob a kolik ny exekuci zbývá srazit.. Po ukončení nemoci vám OSSZ pošle, kolik z nemocenských dávek na exekuci srazili.
zkoušela jsem teď cvičně výplatu a vyšla mi něco přes 2 000,-.
Nemá žádnou vyživovací povinnost..
Jak jste psala všechny papíry najednou, tím myslíte i ty rozhodnutí o dočasné trvalé neschopnosti nebo jen exekuce a jejich příkazy? Je jich celkem 17.
Děkuji
>zkoušela jsem teď cvičně výplatu a vyšla mi něco přes
>2 000,-.
>Nemá žádnou vyživovací povinnost..
>Jak jste psala všechny papíry najednou, tím myslíte i
>ty rozhodnutí o dočasné trvalé neschopnosti nebo jen
>exekuce a jejich příkazy? Je jich celkem 17.
> Děkuji
Nemoc. lístek č. 4, přílohu k žádosti, lístek na peníze a exekuční příkaz. Stačí poslat kopii toho na který srážíte a pokud již moc nechybí ke sražení tak ještě další následující.
>
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
15. 8. 2016 7:10
Dobrý den,
mám zaměstnance s několika exekucema a je na neschopence od 1. 8. 2016. Nevím, jak mám postupovat v případě komunikace s ČSSZ a přesný postup.
Chápu, že mám zaslat všechny přkazy na ČSSZ, ale nevím, jak mám provést výpočet. Jestli za prvních 14 dní nemoci a pak až to poslat nebo to poslat hned teď celé s předáním i ostatních dokumentů o neschopence.
A až se vrátí do práce, ČSSZ mi pošle zpět nějaký přehled srážek, podle kterých budu pokračovat dál?
Děkuji moc za radu a hezké pondělí