Re: Systemizovaná místa u společnosti s.
>Dobrý den,
>
>v předchozím zaměstnání jsem pracovala ve společnosti
>a.s. a přesto jsme měli vytvořenou systemizaci. Nyní
>pracuji ve společnosti s.r.o., kde nic podobného nemají
>a mě by zajímalo, jestli je to správné nebo ne. Máme
>vytvořenou pouze organizační strukturu. Jsem tu krátce,
>ta jsem ještě nestihla zjistit vše potřebné, ale
>zajímalo by mě, v případě že se stane, že budeme chtít
>snížit stav zaměstnanců, podle čeho se bude vycházet?
>
>Děkuji za odpověď.
>
Jakou funkci vykonáváte ?
>V.
Re: Systemizovaná místa u společnosti s.
Takže pokud bude chtít firma snížit počet zaměstnanců nebo jakkoliv změnit, tak rozhodne o změně úkolů, technického vybavení atd. za účelem zvýšení efektivnosti práce a učiní co potřebuje.
Firma sice nemá systemizaci jako takovou, ale jistě má seznam pracovišť a pracovníků (profesí), které potřebuje, takže žádný problém v tom nevidím.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
26. 8. 2016 13:18
Dobrý den,
v předchozím zaměstnání jsem pracovala ve společnosti a.s. a přesto jsme měli vytvořenou systemizaci. Nyní pracuji ve společnosti s.r.o., kde nic podobného nemají a mě by zajímalo, jestli je to správné nebo ne. Máme vytvořenou pouze organizační strukturu. Jsem tu krátce, ta jsem ještě nestihla zjistit vše potřebné, ale zajímalo by mě, v případě že se stane, že budeme chtít snížit stav zaměstnanců, podle čeho se bude vycházet?
Děkuji za odpověď.
V.