Re: Zkušební doba - úhrada školení
Kvalifikační dohodu u prohlubování kvalifikace je možné uzavřít jen v případě, že předpoklad nákladů dosahuje aspoň částky 75 000 Kč. Kdy povinnost zaměstnance vrátit vynaložené náklady, stanoví § 235 odst. 3 ZP. Jsou tyto podmínky ve vašem případě splněny?
Náklady na OOPP není zaměstnavatel oprávněn přesouvat na zaměstnance.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
7. 11. 2016 8:18
Dobrý den, nastoupil jsem do nového zaměstnání a mám tři krátké dotazy k ukončení zaměstníní ve zkušební lhůtě. 1) Po nástupu mě zaměstnavatel zařadil na plán školení, na které přijede školitel ze zahraničí. Může zaměstnavatel požadovat úhradu tohoto školení, dám-li výpověď ve zkušební době, nebo dá-li výpověď zaměstnavatel mě. 2) Může zaměstnavatel požadovat úhradu za pracovní oděv na dílnu, který mi objednával "na míru"´ 3) Pro nástup jsem musel projít vstupní lékařskou prohlídkou u jeho závodního lékaře, kterou mi zaměstnavatel chce proplatit až po ukončení zkušební doby. Má na to právo, nebo můžu požadovat proplacení spojených nákladů v případě ukončení HPP ve zkuš.době. Děkuji