Re: nákup kanceláře a opravy_účtování
No já nevím, jaké podlahy tam byly předtím a jaké budou po dodělání těch nových, tak jen všeobecně k prostudování:
https://portal.pohoda.cz/dane-ucetnictvi-mzdy/ucetnictvi/technicke-zhodnoceni-od-roku-2014/
Re: nákup kanceláře a opravy_účtování
Pořád málo informací...četla jste ten odkaz?
Takže se to dá považovat za uvedení do provozuschopného stavu?
Promiňte, ale je jasné že se měnila poničená podlaha.....jde o to, jak se uvádí i v odkazu, který jsem zde uvedla, jestli se zlepšily užitné vlastnosti a nebo jestli má podlaha stejnou funkci.....
Např. byl tam předtím nalepený koberec, který byl sešlapaný a poničený a proto se vyměnil za nový nalepený koberec tak to je oprava
Nebo byl tam beton a udělala stěrka, tepelná izolace, plovoucí dřevěná podlaha - to bych už zařadila jako TZ.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
24. 11. 2016 15:47
Dobrý den, nakoupili jsem novou kancelář a nyní děláme nové podlahy, které mají vyšší cenu než je 40.000,-. Prosím účtovat jako PC budovy a nebo TZ ? Děkuji moc