Re: nákup kanceláře a opravy_účtování
No já nevím, jaké podlahy tam byly předtím a jaké budou po dodělání těch nových, tak jen všeobecně k prostudování:
https://portal.pohoda.cz/dane-ucetnictvi-mzdy/ucetnictvi/technicke-zhodnoceni-od-roku-2014/
Re: nákup kanceláře a opravy_účtování
Pořád málo informací...četla jste ten odkaz?
Takže se to dá považovat za uvedení do provozuschopného stavu?
Promiňte, ale je jasné že se měnila poničená podlaha.....jde o to, jak se uvádí i v odkazu, který jsem zde uvedla, jestli se zlepšily užitné vlastnosti a nebo jestli má podlaha stejnou funkci.....
Např. byl tam předtím nalepený koberec, který byl sešlapaný a poničený a proto se vyměnil za nový nalepený koberec tak to je oprava
Nebo byl tam beton a udělala stěrka, tepelná izolace, plovoucí dřevěná podlaha - to bych už zařadila jako TZ.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
24. 11. 2016 15:47
Dobrý den, nakoupili jsem novou kancelář a nyní děláme nové podlahy, které mají vyšší cenu než je 40.000,-. Prosím účtovat jako PC budovy a nebo TZ ? Děkuji moc