Re: Potvrzení pro úřad práce
Jezdit byste pro něj nemusela, mohla ty dokumenty přichystat dnes pro Vás do obálky a zítra by Vám to někdo vydal. Ale jo, taky to tak někdy udělám, ovšem datum vystavení zítřejší, jako že dnes je už zítra :-) A kdyby se čistě náhodou zítra v datovce objevil nějaký exekuční příkaz, tak se musel ZL opravit nebo udělat dodatek k ZL s tímto zápisem.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
29. 11. 2016 12:00
Dobrý den,
chci se zeptat, končí mi pracovní smlouva v naší firmě k 30.11.2016. Účetní mi již vystavila zápočtový list a potvrzení pro úřad práce. V potvrzení se uvádí průměrný čistý měsíční výdělek, ale teďka tam ještě nemám zahrnutou výplatu za listopad. Je to tak správně? Neměla by počkat, až mi udělá i výplatu za listopad? Nebude to mít pro mě ohledně nástupu na ÚP nějaký horší vliv??
Děkuji za radu...